Blocul G3


























Blocul G3 e un bloc (mai putin) obisnuit din Bucuresti... se spune despre el ca initial avea destinatia de hotel pentru sportivi (este in apropierea Stadionului National, ca si vilele din post-ul de mai jos) dar ca pana la urma a devenit bloc... Il stiam de mult timp si ma impresiona intrarea si ma fascina vederea platelor de pe holul de la ultimele etaje. Fotografiile sunt in ordinea in care le-am facut... am urcat cu liftul pana la ultimul etaj si am pozat (aproape) tot ce m-am impresionat, de sus in jos...

8 comments:

Anonymous said...

Foarte frumos! Pastreaza, parca, izul altor vremuri...

kius said...

Un bloc asemanator e langa Policlinica Titan:
http://goo.gl/qzNGd

rada said...

am filmat ceva acolo, nu stiam ca e celebru. misto!

Anonymous said...

Nu sint si-n DT mai multe blocuri de felul asta?

Ilinca said...

Aici sta bunica mea!

Anonymous said...

Vatra Luminoasa + complexul sportiv este o zona deosebita - locul de care ma leaga cele mai misto amintiri din copilarie (vizite si plimbari... eu stateam/stau langa protv)

mersi pentru poze.

CINEMA LIRA said...

Intr-un bloc asemanator s-a filmat Declaratie de dragoste 1985. Sigur nu acolo.Intrarea era altfel...

Costin Gheorghe said...

Mă bucur să găsesc acest articol despre G3. Eu stau în G2, din Slt. Pompiliu Manoliu, puţin mai încolo, spre Vatra Luminoasă. Chiar dacă au ca sursă acelaşi tip de proiect, casa scării, la G2, este mai puţin spaţioasă, dar tot aşa de luminoasă. Acela probabil a fost gândit de la început ca bloc de locuinţe (garsoniere).
Revenind la G3, de-a lungul timpului am observat că apare în filmele "Alo, aterizează străbunica!" (1981) şi "O zi în Bucureşti" (1987).