parcuri vs blocuri in bucuresti



Circa 160 de hectare de spatiii verzi din Bucuresti risca sa fie betonate in cazul in care Camera Deputatilor va adopta Ordonanta 114/ 2007 in forma propusa de Comisia pentru Administratie Publica si Echilibru Ecologic. La inceputul lunii mai, aceasta Comisie a scos din cuprinsul Ordonantei articolul 71, care interzicea schimbarea destinatiilor spatiilor verzi, dand astfel liber la betonarea parcurilor.

Cititi stirea aici.

2 comments:

MariusD said...

Trist!

GIURGIU said...

Pai asa ca peisagist eu zic sa le distrugem, nu? Stai putiiin nu facem asta deja? Avem nevoie de o lege anume sa construim in parcuri? Pai hai ca in Bucuresti mai e studentu' care urla din toti plamanii ca nu vrea frate beton in parc (ce l-o fi apucat?) dar in alte orase....? pai acolo nene e jalea mare. Sau acolo nu conteaza?
Legea lui peste, si cu si fara oricum oamenii nu sunt constienti de cat de necesare sunt spatiile verzi. Daca ar cere , ar vota oamenii care fac asa ceva, ar protesta si ar utiliza spatiile verzi atunci... poate lucrurile ar sta altfel. Dar acum... e mai la indemana sa mergi in mall nu?