Vreti piste de biciclete? Spalati-va cu ele pe cap.




Fotografie facuta de la inaltimea de 1,60m


Nesimtirea, tupeul, cinismul si lipsa totala de interes fata de locuitorii orasului sunt lucrurile care caracterizeaza cel mai bine mandatul lui Adriean Videanu ca primar al Bucurestiului. Benzile de biciclete de pe Splaiul Unirii sunt facute in cea mai mare bataie de joc, bucurestenii fiind luati la misto pe banii lor. Unele dintre problemele cu noile benzi de biciclete au fost semnalate si aici si uite si cateva fotografii luate de mine. Benzile astea de biciclete cred ca sunt cel mai bun exemplu pentru atitudinea lui Videau fata de oras si fata de locuitorii lui...

16 comments:

Victor Plastic said...

ar trebui sa dai un mail politiei cu poza in care se vede numarul masinii parcate la nesimtire pe pista.

Anonymous said...

oricum ar fi parcata neregulamentar acolo si daca nu ar fi pista.. asa ca eu zic ca ala sa ajunga la politie, k d-aia se circula ca dupa mort in orasu asta, k toti parcheaza unde le vine :|

Dragois said...

eu tot voi merge pe strazi cu bicicleta... ce pot sa zic, iubesc senzatiile tari!

dacian groza said...

cel mai corect ar fi ce zice l'objet.
nu zic ca n-ar fi faine niste poze cu diverse obiecte peste care trece o banda galbena de vopsea ;)

Unknown said...

Pentru fiecare noua pista de biciclete, doua masini pe ele, trei mosi in cirje, patru perechi indragostiti mergind mina in mina, cinci gropi mari umplute cu apa, sase strazi echipate cu cosuri de gunori pentru soferi in care sa ti se infiga ghidonul, sapte canale scufundate pe ecartament, opt masini pe avarie linga linia de masini parcate, noua stropitori de strazi care sa stea cite 5 minute la un stop cu apa pornita si zece coconitze care sa te depaseasca prin stinga si sa faca dreapta in fata ta cind tu accelerezi sa prinzi verdele.

Unknown said...

Draga Prietene,

Am accesat astazi blogul tau si am citit cateva din post-urile tale. Vrem acum sa te rugam sa te alaturi unui grup tot mai mare de oameni care se implica activ in sustinerea propunerii legislative de interzicere a folosirii cianurii in minerit, in Romania.

Coalitia Romania Fara Cianuri! este o initiativa a societatii civile ce urmareste interzicerea cianurii in minerit pe considerente sociale, economice si de mediu.

Aceasta coalitie formata din Greenpeace CEE, Centrul Independent pentru Dezvoltarea Resurselor de Mediu, Fundaţia pentru Parteneriat, Terra Mileniul III, Asociatia Otus, Focus Eco Center, Asociatia Valea Soarelui si Transilvania Verde vine in sprijinul propunerii legislative inaintate spre aprobare in Parlamentul Romaniei de catre senatorii Peter Eckstein Kovacs (UDMR) si Gheorghe Funar (PRM).

Intra pe site-ul www.faracianura.ro, si exprima-ti votul referitor la interzicerea cianurii prin sistemul de vot de la rubrica Voteaza online.Nu uita de dreptul tau la audienta la Deputatii din judetul tau. Deputatii pe care tu i-ai ales trebuie sa te asculte si tu ai cea mai buna posibilitate ca intr-o intalnire directa cu ei sa-i convingi de argumentele si vointa ta ca aceasta propunere legislativa sa fie votata. Fiecare deputat are un program de audienta samptamanal (de obicei vinerea). Descarca lista Deputatilor si acceseaza datele lor de contact.

Fie ca esti student sau platitor de taxe (angajat sau antreprenor) costurile prelucrarii cu cianura a aurului vor fi platite si de tine. De exemplu, in urma accidentului de la Baia Mare contribuabilii statului roman trebuie sa achite statului maghiar daune in valoare de 125 milioane $.

Descarca banner-ul coalitiei si pune-l pe blogul tau (http://www.faracianura.ro/index.shtml?x=2372)! Spune-le si prietenilor tai sa faca la fel!

E in puterea fiecaruia dintre noi sa aratam parlamentarilor ca si noi avem o voce! Timpul acordat de tine pentru sprijinirea acestei initiative este mai pretios decat…aurul si cu cat vom fi mai multi cu atat vocea noastra va fi mai puterinica.

Iti multumim anticipat pentru efortul tau,

Echipa de coordonare a Coalitiei Romania Fara Cianuri
www.faracianuri.ro

Genubah said...

Preferata mea e asta.

Anonymous said...

bine ca au inceput sa para si la noi pistele de biciclete! si era normal sa fie adaptate la standardele noastre! :)))

Dorothea said...

şi io tot printre maşini mă bag de acum în colo, aia nu e drum de biciclete, in cel mai rău caz unul ca ăla putea fi făcut la ţară. Ca să nu mai zic că dacă ai chef sa mergi pe cheii drept înainte pe ''pistă'' nici n-ai cum să traversezi la poduri.

yahim said...

il invitam pe dl Videanu sa faca o plimbare cu bicicleta pe noile piste.

Anonymous said...

BÜKRESH ai reuşit să mă şochezi. Citisem despre ele dar nu mi-am imaginat că sunt chiar aşa, nu le văzusem. Cred că ăia care au făcut pistele sunt retardaţi, altă explicaţie este absolut ilogică. ...şi acestea fiind spuse, concluzia este că tot pe străzi voi circula cu bicla... imediat după ce îmi repar lanţul :(.

Anonymous said...

Cu adevarat socant. Nu merita comentat. Merita mers cu incredere la vot.

Anonymous said...

Merg zilnic 30-40 km(cu bicicleta evident) prin Bucurestiul asta prin care locuitorii sunt aerieni. Probleme: soferii te sfideaza (era sa caftesc cativa); pietonii te injura, cu toate ca tu ai pista; soferii iti deschid usa in nas; cainii te ataca (cunosc deja cainii); masini parcate pe pista - vezi vis-a-vis de parlament - la ministere.
Solutii: claxon, ridicat stergatoare, lipit autocolante pe masini cu mesaje

Jules said...

Hahaha. It's downright dutch, I tell ya.

Anonymous said...

Bine spus si fotografiat ! ;)

Anonymous said...

Hai ma, ca nu e asa rau! :P Am facut si eu o mini harta ajutatoare la mine pe blog. Poate reusim sa facem una mai completa!