De vazut!!!!!


Un documentar socant despre incalzirea globala. Un film ce prezinta o amenintare poate mai serioasa decat problema terorismului. Un documentar altfel, care aduce un politician pe post de narator si transforma publicul martor in actor. Un documentar care alterneaza imagini, grafice, harti si animatii pe un ecran aflat in spatele prezentatorului, nimeni altul decat fostul candidat la prezidentia SUA, Al Gore.

An Inconvenient Truth / 23 aprilie / 20h00 / Centrul Ceh


Mai multe despre acest film puteti gasi, pe blog-ul www.czech-it. ro

Daca mergeti la film sau nu incercati sa faceti asta:

4 comments:

Anonymous said...

si daca n-aveti chef sa luati documentarul de pe torente, il gasiti pe youtube, impartit in 10 episoade.

link aici: http://www.youtube.com/results?search_query=the+great+global+warming+swindle&search=Search

Vlad Nancă said...

Pentru cei care tot trimit mesaje sa ne explice ca defapt nu e nici o problema cu incalzirea globala si ca incearca cineva sa ne fraiereasca vreau sa va spun ca mesajele voastre vor fi cenzurate!
Nu cred ca e nimic rau daca in Romania oamenii vor incepe sa se responsabilizeze, sa recicleze, sa lase masina acasa in favoarea bicicletei si a mersului pe jos, sa schimbe becurile cu unele mai economice si sa inchida caloriferele cand pleaca in concediu. Stim ca sunteti mai destepti decat toata planeta si stiti adevarul suprem dar va rog eu frumos, fiti destepti, nu fiti aroganti... Putina grija pentru mediu nu strica!

Juggernaut said...

incalzirea globala e reala...
tot raul vine de la consumerism si complexul omului secolului 20 - RECUNOASTEREA... recunoastere pe care o capata prin exec de munca si consum = poluare...

Incalzirea globala este reala, dar este doar un efect al Manipularii Colective de zi cu zi... oprirea ei trebuie sa inceapa prin consitentizarea Dresorilor de Minti Umane (nu rade exista asa ceva).

1. Oamenii cred ca pot avea rezultate diferite cu acelasi comportament si cu aceeasi personalitate
2. Oamenii se asteapta ca schimbarea si rezultatele sa apara peste noapte
3. Oamenii nu au viziune, oamenii vor sa imite, sa urmeze
4. Oamenii cauta lideri care sa gandeasca in locul lor si sa le rezolve problemele

levabalkin said...

E in legatura cu cele zece puncte.

H hai sa nu gresim. Energia electrica este o alternativa si inca nu la modul L - electricitate si educatie fizica - enin.
Hai sa nu mai ardem lucruri. Sa ne intoarcem la electricitate, in curent nu in tensiune.