Asa da







Aleea Callatis, Drumul Taberei.

10 comments:

Anonymous said...

Da frate, asta inteleg si eu prin graf. E superb!

igu said...

http://www.feeder.ro/2007/01/lectie-de-graffiti-in-drumul-taberei.html

Anonymous said...

kinkadeish...

Vlad Nancă said...

Eu as zice mai degraba ca e un kitsch sinistru, in mod sigur nu e o lectie de graffiti cum zice igu pe feeder :))
Pac Pictoru e un baiat care se pricepe bine la reprodus (vezi linkurile lui Igu + semnatura Pac este copie 2Pac) si la amestecat culorile... Lucreaza cu pensula + vopsea industriala si foloseste numai culori de baza - rosu, galben, albastru, alb si negru (RGB, ce mai...). Ce face el e mai degraba arta murala decat graffiti pentru ca nu numai ca nu stie dar nici nu-l intereseaca tubul aerosol.

Tudor Prisăcariu said...

mi-ar placea foarte mult sa vad cat mai multe din sinistrele noastre blocuri umplute cu aceste imitatii asa zis ieftine. parerea mea.

Petrvs said...

Un fel de portofoliu ... Acum l-am reperat si eu pe baiatu' asta - e cel care a facut muralele alea cu Parazitii in nu stiu ce bar (vazut la stiri).

Tudor Prisăcariu said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Tudor Prisăcariu said...

Si-acum si-n ziar :P

Anonymous said...

ultimul desen este copiat...nu prea am chef sa caut acum linkul cu dovada... restul sunt doar niste picturi murale bine executate.foarte ok.si eu prefer sa vad asta pe blocuri in loc de taguri proaste. dar nici vorba de geniu nici vorba de extraordinar.nici vorba de graffiti.
ii impresioneaza doar pe necunoscatori.un fel de OAU cand se da un circar peste cap cu rolele...

less is more,dolphins are gay.

Tudor Prisăcariu said...

sunt deja linkurile la desenul original pe feeder. fiindca eu am facut pozele recunosc ca am fost intr-adevar sub influenta efectului de OAU de care a vorbit neon. insa, asa cum a spus si el, intre a vedea acest gen de imagini sau ziduri pline de taguri si metrouri zmangalite, prefer aceasta prima varianta.