ITB RATB LOVE




De la un post al lui Ionut de pe Incepem am aflat ca exista un forum al comunitatii pretenilor transportului in comun. Pe forumul asta am dat de site-ul lui Stefan de unde am luat si fotografiile color de aici. Pe site-ul lui Stefan e o arhiva de fotografii cu cam 70% vehiculele de transport in comun de suprafata din Bucuresti la momentul actual. Stefan zice asa pe site-ul lui:

Bine ati venit pe site-ul meu dedicat transportului in comun din Bucuresti!
Aici incerc sa fotografiez, organizez si arhivez o cat mai mare parte din flota de tramvaie, troleibuze si autobuze a RATB (Regia Autonoma de Transport Bucuresti). Aveti la dispozitie mai multe metode de a cauta vehiculele dorite - dupa tip constructiv, linia pe care circula sau alte criterii (cautare avansata). [...]

Toate pozele de pe acest site au fost facute de mine, cu aparatul in strada, incepand cu 17 noiembrie 2005. Puteti sa le folositi in ce scop doriti - recreativ, educational, comercial, altele - fara nici o limitare sau restrictie, fara a fi obligatorie mentionarea sursei si fara a fi nevoie de vreun acord prealabil de-al meu; de asemenea le puteti edita, re-posta pe alte site-uri samd fara nici o limitare. Imaginile nu au fost modificate sa contina vreun logo sau text cu site-ul meu. Pe scurt: Imaginile sunt public domain, bucurati-va de ele!

Mult respect Stefan!!!

Fotografiile alb negru de mai jos sunt luate din arhiva prietenilor transportului in comun.



Si nu uitati ca RATB va invita la o calatorie WEB.

2 comments:

Free door said...

"Vrrreiii sa ne-ntalnim sambata-seara?
la o ceasca miiiica de cafeaaaa ? "

am un cd cu vechiul Bucuresti ce cuntine atat chestii in format mpeg. cat si jpeg.

ti-l pot prezenta,oferi,imprumuta, sau spune-i cum vrei.

Seara frumoasa.

:)

diana said...

tudor, pot sa te intreb de unde ai cd-ul cu pricina? [pt ca tare mi-ar placea si mie...]
diana