"O zi fara masina mea in orasul meu"

* Pentru toata lumea, lansam o invitatie pentru luni, 22 septembrie 2008: renuntati o zi la masina personala si veti vedea ca orasul in care traim poate respira mai usor!

* Pentru cei interesati de promovarea mersului pe bicicleta, implicati in gestionarea traficului rutier, al sigurantei rutiere sau al dezvoltarii unei infrastructuri adecvate, lansam invitatia de a participa la o masa rotunda cu titlul "Homo Velocipedus: o specie pe cale de aparitie" in dimineata zilei de luni 22 septembrie.
Program: 10.00 – 16.00
Locatie: Agentia de Protectie a Mediului Bucuresti, Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, Bucuresti (cladire langa barajul Ciurel)

* Pentru cei care agreaza si pedalatul in grup, veniti la o plimbare impreuna, pe biciclete (sau pe jos, pe role, triciclete si orice alte mijloace de transport alternativ) in jurul orelor 18.00, la defilarea demonstrativa a biciclistilor "O zi fara masina mea in orasul meu".
Sunteti toti invitati la o plimbare demonstrativa, prin care sa facem o dovada clara ca in Bucuresti exista FOARTE MULTI BICICLISTI care isi doresc sa circule in siguranta si confort pe SOSELELE capitalei!

Recomandare: va invitam sa va decorati bicicletele intr-un mod adecvat, pentru a demonstra ca bicicleta NU FACE RAU naturii. Plus: muzica, sunete vesele si orice alta sursa de energie pozitiva!

* Traseu: adunare pe platoul cu catarg din spatele Palatului Copiilor, Bd. Tineretului - Bd. Dimitrie Cantemir - Piata Unirii - Bd. I.C. Bratianu - Piata Universitatii - Bd. N. Balcescu - Bd. Gh. Magheru - Piata Romana - Bd. Lascar Catargiu - Piata Victoriei - Bd. Ion Mihalache - Str. Monetariei - Clubul Muzeului Taranului Roman.
Pe situl organizatiei nostre (www.velorutia.ro) veti gasi in curand mai multe informatii.

Aceasta manifestare este in prezent sprijinita de:
Federatia Biciclistilor din Romania, Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti, Agentia de Protectie a Mediului Bucuresti, Brigada de Politie Rutiera Bucuresti – Directia de Politie a Municipiului Bucuresti, Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie, Consiliul Interministerial de Siguranta Rutiera, Directia de Protectie a Mediului din Primaria Municipiului Bucuresti, Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania, Comisia Europeana (prin reprezentantul de la Bucuresti), Ambasada Olandei.
Sponsori : www.veloteca.ro, www.assport.ro

No comments: