despre brazi

bradul lor


si bradul nostru


acum....probabil ca al nostru e "cel mai mare din europa"&restu de mizerii bombastice dar se pare ca in bukresh nu s-a auzit de "size doesn`t matter" (si casa popoului nu ajuta cu nimic in acest sens).
astfel noi avem cel mai mare morman de fiare din europa si madrilenii au o jucarie misto de tot.

stefan tuchila

3 comments:

cav said...

Cu cata arta reusim sa ne negam orice lucru pozitiv din viata.
CE va impiedica sa faceti voi un brad mai frumos la anul ?

Anonymous said...

spune-mi un lucru pozitiv legat de mizeria asta si eu iti jur ca la anul fac cu manuta mea un brad mai mare si mai frumos. sa fie talia ? sa fie sensibilitatea si finetea structurii metalice ? originalitatea intentiei? asezarea "cu kuru" in piata unirii? etc etc?

excitatia pe care a produs-o "bradul" in bucuresti si in media mai ales arata cat de in urma suntem cu civilizatia si bunul simt.

Baldovin said...

Pa blogul meu "opinium " am scris despre cum ar trebui sa transformam noi bradul in catedrala mantuirii neamului si sa facem 2 lucruri deodata intro criza subita de inteligenta.
Stiti ce vad eu din modul in care sunt cei 2 brazi? Nedecizia intre umaban si rural. Daca cel spaniol pare un ansamblu de lumini urbane, o harta electonica parca cel din unirii mai lasa sa se vada acel provincialism eroic care isi ia inima in dinti sa dea marea lovitura. Din cand in cand merge la tara unde are o gospodarie si duminica seara vine in bucuresti transpirat si papornitat... Sa-l vezi ce increzator este! Parca ar mai vrea sa inalte o alta "casa poporului" mai mare decat casa alba din sua chiar.
Asta vad eu in bradul de la unirii!