Mai sus, tot ma susSe pare ca de cand a ajuns primar domnul Videanu nu face altceva decat sa dea aprobari. Langa catedrala Sf Iosif se va ridica un maret imobil de birouri de 19 etaje. Nu vreau sa comentez mai mult doar va las sa vedeti imaginile si sa va faceti o impresie.

5 comments:

Anonymous said...

În Bucureşti ar trebui construit un cartier de afaceri, cum e "La Défense" în Paris.

Ar putea, de exemplu, să fie construit în Văcăreşti, unde e mult spaţiu liber şi aproape de centru. Contractului actual, şpagofilo-australian, spune că se va construi un teren de golf şi un cartier rezidenţial.

--Bogdan

◯blisique said...

la naiba, s-a dus pe apa sfanta legatura dintre Calvineum si Sf. Iosif. asa, ascundeti singura cladire care mai avea o forma europeana dupa 19 etaje de nimic.

foarte creativ, abia astept sa se acopere C.E.C-ul si muzeele.

despre Arte nu mai zic nimic ca are sabloane licentioase pe ea. rusine.

diana said...

nuuuuuuuuuuuu :(((
eu sunt savista, la naiba!

zaza said...

partea si mai misto din povestea cu cladirea dlui arsene de langa catedrala e ca se va incerca "integrarea" scolii de arta in spatiul public al cladiroaiei. si mai mult, curtea din spatele casei stirbey (fostul muzeu al sticlei si ceramicii) de pe strada banului va deveni un mare complex hotelier. cat despre vacaresti, aceeasi firma care proiecteaza langa sf iosif va construi 7 "pitici" acolo. si nici semanatoarea nu va mai fi cum o stim, ci un cartier de locuinte din alea foarte misto! aceeasi firma. acum sa nu va inchipuiti ca am ceva cu astia, dar ei sunt cei mai activi in oras pentru ca toate terenurile pe care construiesc au fost cumparate de un evreu care o face si pe colectionarul de arta si care lucreaza foarte principal cu acest birou de arhitectura. e frumos la bucuresti, nu?

Anonymous said...

o sa ajunga bucurestiul asta ca dupa razboi,,,,,,,,,dar ce au cu bisericile,,,,,,,,,macar pe acestea sa ni le lase neatinse,,,,,,,parca pe ceausescu l au impuscat pt asta