Club A

O petrecere cu clasa.


Erasmus e cu noi, printre noi


Can u feel it?


DJ, frate. Ar trebui inchis pe bune!


Absinth anyone?

Hai, sa zica cineva ca n-a fost niciodata in Club A... Toti ne-am format acolo. Fie ca e vorba de rezistenta la alcool, de viata sexuala sau de urechea muzicala.

Aseara am comis-o, ne-am intors in Club A, mai proaspeti ca niciodata. Cea mai ciudata chestie a fost ca nu mai era Calina care dansa in coltul de langa baie dar asta nu e importnant. Cand un cuba libre (cu rom din republica dominicana!) costa 6lei distractia e garantata. La asa oferta ajungi sa dansezi din nou pe Spin Doctors si 4 Non Blondes si sa te bucuri cat mai zgomotos si cu gesturi ridicol de intense cand auzi Depeche Mode.
Parca spre deosebire de acum 8 ani sunt mai putine fete frumoase dar mai multi studenti Erasmus gata pentru aventura locala, muzica se aude mai prost si buda emana un miros infect de dezinfectant, "ai o tigara" inca functioneaza, dj-ul este altul dar muzica e aceeasi. Ce altceva nu s-a schimbat: pozele de pe pereti, baietii cu par lung si pullovere groase, Kenvelo - cel mai tare brand, buda este la fel de mizera si fetele de la garderoba tot nu pot articula muschii fetei pentru un zambet.
Cel mai bine e sa mergeti voi sa (re)vedeti. Distractie garantata!

No comments: