Primaria Sectorului 1 raspundePrimaria zice ca:
Urmare sesizarii dvs inregistrata cu nr 46371/2005 la PS1, va comunicam faptul ca institutia noastra a initiat o actiune de desfiintare a tuturor materialelor publicitare amplasate ilegal pe fatadele cladirilor.
Cu stima,

Asta e raspunsul primariei la emailul trimis de mine ca urmare a initiativei BeepFashion. Mi se pare putin incredibil ca mi-au raspuns dar totusi e destul de clar ca raspunsul e la vrajeala. Probabil ca absolut toate cearsafurile de pe cladiri au ajuns acolo in mod legal, problema e cu spagile care au facut chestia asta posibila. Totusi de la Primarul General si de la la Sectorul 5 n-am primit nici un raspuns.

Oricum important e ca suntem auziti. Inca se mai poate semna petitia.

3 comments:

unbaiatsiofatasrl said...

excelent. deci se poate. si inca in romania. dar pe cit punem pariu ca va mai fi multa munca de lamurire pina cind chiar le vor da jos?

Tia O'Connor said...

Si eu am primit un raspuns la reclamatie exact de la aceeasi oameni. Zicea acolo ca nu se poate sa se dea autorizatie de constructie fara declaratia mea in fata unui notar. Pina la urma s-a putut, oamenii care au semnat raspunsul la reclamatie au semnat si autorizatia, fara acordul meu notarial.
Parole, oameni buni.

Anonymous said...

Huh, o fi semnat chiar Chiliman?! :)