The times they are changin'

Beraria Turist din Piata Romana nu mai e. Gata, la revedere! Pentru ca tot s-a lansat Omagiu (Tourism issue) ieri, tot de ieri beraria Turist se numeste BCR Cafe / Turabo Cafe. Asa cum a disparut cofetaria Scala sau Cofetaria Bucuresti si toate lactobarurile, un nou local faimos al Bucurestiului anilor '80 si '90 a disparut fara urma. Mai avem Cofetaria Continental unde inca se poate bea o sampanie (o sticla) cu 15 lei. Daca are cineva poze cu Turist va roooooooooooog dati-ne un semn. Uite si o stire de pe net:

BCR desfiinţează Berăria Turist din Piaţa Romană şi face cafenea
BCR se instalează în curând în Piaţa Romană, cu o primă unitate de tipul Cafe Bank ce va fi deschisă în localul vechii berării Turist, pe care l-a preluat recent şi care o va face să beneficieze de una din poziţiile cu cea mai mare vizibilitate din zonă. BCR preia astfel un model de locaţie lansat în premieră în urmă cu un an de Banca Transilvania, care operează în prezent două unităţi de acest tip - una în Bucureşti şi cealaltă la Constanţa. De asemenea, chiar dacă nu a promovat adoptarea conceptului, şi BRD-SocGen a deschis în vara acestui an o cafenea bancară, amplasată în apropierea Pieţei Dorobanţi, peste drum de unitatea similară a Băncii Transilvania.

Si inca ceva de pe net:
Teoretic, situatia bulevardului Magheru pare foarte clara in datele prezentate de Primaria Municipiului Bucuresti. Blocul "Scala", blocul "Ciclop", blocul "Lido", imobilul de la numarul 11 si spatiile comerciale de la numarul 43 (in prezent locatii ocupate de beraria Turist si de agentia Marshal Turism) au fost retrocedate fostilor proprietari sau mostenitorilor acestora.

4 comments:

Marina Moldovan said...

de ce nu Turist, Radu si Bogdan??
era inevitabil...

Anonymous said...

Salut,

Ar trebui
The times ARE changing!

We can't use nouns and pro-nouns in the same sentence

Multumesc
Ahmed Ben Kerishan from U.A.E

Anonymous said...

Salut,

Ar trebui
The times ARE changi

Anonymous said...

Am o poza cu beraria Turist din Piata Romana, facuta de mine in octombrie 1976. Am s-o caut si te anunt intr-un fel.