Salvati zidurile noastre!


Pulafashion si-au revizuit atitudinea si se cheama mai nou BeepFashion. Nu si-au schimbat insa programul si isi vad de treaba in continuare. Si bine fac. Azi 22 Decembrie va asteapta la Galeria Noua:

Vernisaj la Galeria Noua
Tot in seara zilei de 22 decembrie, la 19:30, va avea loc vernisajul expozitiei "Salvati Zidurile Noastre!" la Galeria Noua (Str. Academiei 15).
Vor vorbi Andrei Gheorghe, Jicol Stefan si membri ai grupului Beep Fashion.
Jicol Stefan este unul dintre participantii la Revolutia din decembrie 1989. Fotografia lui, purtand o pancarta vandalizata cu chipul lui Nicolae Ceausescu, a facut inconjurul lumii pe fluxul agentiilor de stiri.
Jicol Stefan nu si-a transformat protestul de atunci in capital politic. Duce o viata normala si spune ca se bucura de libertatea castigata in decembrie. Noi credem ca a sosit timpul sa ne revendicam dreptul de a comemora Revolutia de la cei care au confiscat memoria acelor evenimente. E timpul sa-i lasam pe politicieni sa-si tina discursuri unii altora si sa ascultam ce au de spus oameni ca Jicol Stefan.
Ne vedem la Galeria Noua!


Vedeti mai multe de la Beepfashion pe site, inclusiv linkuri la Arhitectura refuzata un proiect de
Ana Alexandra Blidaru si texte despre problema reclamelor care acopera cladiri. Si daca vreti mai mult cumparati ultimul numar din Igloo care are pagini speciale despre publicitatea in oras.

5 comments:

arancia said...

"follow the fashion/forget your passion"...

va place mult voua s-o ardeti in engleza...poftim

http://www.xmasresistance.org/

in caz ca artistii au ramas fara idei contra si nu mai au de unde sa se inspire

Zoe said...

Salut : )

I did my 6 years of formal education in Romania and just got to say that I owe a lot to that place.
And I admire you taking an initiative and starting this project of yours of simply providing more awareness to the masses.
I suppose all good things can be done, one step at a time!
Thanks for taking that first step!
And sorry ca nu am scris in Romaneste, din cauza ca am invatat in Engleza si stiu ca acuma fac mult greseala! :P
I tried anwyay!

arancia said...

PRELUAT DE PE BLOGUL GHERILLEI-DE-SERVICI-PE-SCOALA.


Si Ceausescu a fost fiinta umana, si a fost inpuscat de alte fiinte umane. Fiinte umane sunt si cei de la guvern si cei care mor de foame pe strada, si violatorii, si popii, si noi si voi.
Dar veniti la noi in partid ca va asteptam, ori cu noi ori impotriva noastra.
Un nou capitalism la orizont, unul mai musamalizat.
Ce trist.
Cum as putea sa accept asa o inviatie , as fii ipocrit. Sa ma alatur celor care au facut din martirii de la revolutie un nou brand.
http://adbusters.org/metas/politico/antipreneur/letters.html
Parca ar trebui sa fie asa ceva tot proiectul asta, dar momentan este in faza de "voi Romanii sunteti prosti, noi stim mai bine, PULA este solutia, si machoismul calea, ..." de ce in loc de un alt BRAND nu se alege un GOL, sau o lozinca sustinuta...
Trist, deja incep sa cred ca roamnii saracii sunt tare dezorientai, si ca pun botu la primul ordin de "Drepti!" "In genunchi!" "Urmeaza-ma la pas!!!", numai ca depinde pe cine urmeaza ca sa fie si el un pic rebel. Gandeste mai pentru tine, si nu inghitii orice, ...
Vrei sa lupti anti publicitae, mai fa interveti pe strada,ai aici cateva solutii geniale http://www.sniggle.net/vandalism.php sau http://www.sniggle.net/Hypno/index.php sau http://www.urban75.com/Action/index.html
Cu asa ceva vreau sa ma coalizez, ok?
Si cu cineva care are tupeul sa iasa in strada cu o galeata cu vopsea neagra si sa vopseasca afisele publictare ca si cei de la
http://musette.free.fr/stchart/stch03int.htm
http://www.azertymus.com/manif/fse2003.html
http://ensmp.net/2003/11/10/
Ultimul link este de la o actiune de ocupare a unui post de televiziune pt cateva minute pentru a spune ceea ce cred ei despre munca, publicitate, si politica in Frantza. Trebuie stiut ca au fost numiti criminali din momentul in care au inceput protestele, si atacati de politie superinarmata...
La noi ce sa spun, cei care fac "revolutia' sint din media", si o fac pentru a demonstra ca sunt mai buni decat o parte din media, asa ca pe mine o reclama la Raio Guerilla nu ma incalzeste cu nimic, ce sa mai spun de limbajul folosit in cazul in care vrei sa-ti spui parerea. Si ce mai, stilul in care PF actioneaza imi da de inteles ca cei care sunt in spatele acestui proiect sunt din media, sau presa, am auzit ca de la Catavencu, ma rog, imi pare o alta campanie anticoncurenta. Faci un nou branda ca sa bati publicitatea. Ce este logic in asta? Numai faptul ca vrei profit.
...
Oameni buni puneti burta pe carte si educativa despre ce inseamna capitalism, ca altfel ne ia naiba pe toti.
PEACE

ps. mie jena sa le spun pretenilor mei activisti europeni cum actioneaza dragi mei de romani

1:41 PM


deepdark said...
aia cu galeata de vopsea neagra sunt cei de la Intermittents du spectacle, oamnei din cultura nervosi pe media si politica locala din Franta

1:43 PM

arancia said...

MORE. FOR WHO REALLY WANTS TO SEE SUCH PERSPECTIVES.

POSTED BY UNITATEA CENTRALA

uc said...
Am invatat ca nu suntem noi cei care trebuie sa gandim pentru viata noastra. Nu suntem noi cei care putem sa avem o parere. Nu suntem noi cei care trebuie sa actionam, nu suntem noi, ci cei care stiu mai bine. Intelectualii stiu mai bine, oamenii “puternici” stiu mai bine.
Credem ce spune o persoana care poate dovedii prin cv ca are dretate, sau poate dovedii prin averea sa ca are dreptate. Noi mai bine traim, ne distram. Ridica mainile –n sus, sa strigam impreuna !!!
Mi se spune mereu ca nu putem face nimic, si daca facem ceva nu are rost oricum vor venii cei cu bani si n e vor da gata. Oamenii mei vreau sa vorbesca necenzurat.
Nu vreu sa mi se mai spuna ca noi stim mai bine ce ti se potriveste.
Ftrati mei au murit pentru libertate. Apoi au venit EI. Deschide TV-ul si o sa vezi ce-au facut din noi.
Pulafashion sunt ei.
La deminiatea mea aceasta actiune este o jignire.
Suntem injositi pana si cu dorinta noatra de libertate.
Cand ai destul de multi bani si relatii nu mai simti nenorocirea din jurul tau. Nu mai simti nevoia celor din jurul tau. Ce sa mai spun daca chiar lucrezi in presa, sau in media incepi sa gandesti ca un publicitar. Actiunile tale sunt ghidate de acest mod de a gandi. Si anume cum sa vinzi un produs, si cine este publicul tinta. Cica eu sunt publicul tinta al pulafashion. Nu sunt porc ca voi. Pulafashion este la fel de aroganta ca si ceilalti publicitari, pantru ca vrea sa fie mai tare ca toti. Pe langa asta ma considera prost , destul de prost ca sa-mi vanda asta. Mai daca tot sunteti impotriva brandurilor de ce mai faceti inca unul, sa pun pe mine un tricoul pe care scrie PULA ca intr-o buda publica, si il si cumpar, oau ce cool, sunt la moda, moda-mi da sa manc, fara ea nu as putea exista.
Si chestia cu zidurile, cica fratii mei au murit la revolutie pentru ca sa nu fie publicitate pe ziduri.
VOI ATI FOST MACAR ACOLO? ATI VAZUT PE CEL MAI APROPIAT PRIETEN MURIND FARA SA POTI FACE NIMIC? Proiectul asta este o jignire crunta adusa celor care au murit, si celor care au ramas in viata. Si foarte manipulant ca apeleaza la sentimentele mele ca sa-mi vanda din nou ceva, civilizatia , de care cica am nevoie. Asta inseamna ca ca sunt un gunoi. Si ca sa ma civilizez am nevoie de VEST, de EU, pai da ei cei cu bani , ei cei puternici din nou imi spun mie cum as fi sluga perfecta, trebuie sa ma civilizez si sa fiu supus, sa le ling talpa ca sa nu fiu considerat „prost”.
Cine naiba va plati daca apelam la primarie?
Nu tot noi ma orbilor!!!
Mai multe taxe, ca babani de politicieni isi iau masini noi si schimba becuri in parlament. Dar noi nenorocitii ar trebui sa ne pese ca vezi doamne intram in UE. Si nu avem ce arata.
Da este o mizerie oribila orasul asta, si plina de oameni care sunt prea dezorientati ca sa mai gandeasca.
Ma aude cineva?

Respect man

2:03 AM


ce-e-in-capul-tau said...
da, te aude cineva. nu sintem foarte multi cei care te auzim, dar sintem prin preajma.

nu ti-ar veni sa crezi cit de putina lume gindeste ca tine.

sa punem totul pe seama dezorientarii oare?

as zice ca mai degraba pe seama ignorantei...

mai arata-te

4:27 AM

arancia said...

AND MORE. SEE, PEOPLE ARE CHATING 'BOUT IT.

go_there_go: sa vezi cum exploateaza nemernicii revolutia, sange, flacari
go_there_go: ce pula mea are una cu alta!
kinky_gangoroo: da ma, stiu de campania asta de vreo saptamina
kinky_gangoroo: sint niste nemernici
kinky_gangoroo: ordinari
kinky_cangoroo: au apelat la revolutie pt ca revolutia e unul din putinele lucruri de care nu te poti lua
go_there_go: din lipsa de respect fata de oameni au apelat la asta
go_there_go: din dispret
go_there_go: ca si cum omul altfel nu ar fi in stare sa inteleaga decat prin afise gretoase
go_there_go: si texte super lacrimogene