Jos Iliescu!

12 comments:

strumfita cu esarfa said...

si ce sa facem? sa votam TOT cu basescu. mie una mi-a ajuns. nu mai am 18 ani ca atunci cand l-am votat prima data. nu am trait deloc bine si nici nu o vom face de acum incolo! sistemul politic romanesc e pervertit!!!

Iosif Dancu said...

Intr-o FSN era la fel Basescu, jos Basecu¡

Anonymous said...

ba chiar lucra la ministerul transporturilor, acel minister care se ocupa cu transportul minerilor pentru represiunea demonstranţilor.

Anonymous said...

asa, si ce votati? Geoana? nu e oare mai aproape de FSN cu tata Iliescu in spinare?

Clarisa said...

Puţin probabil să mai fim atât de solidari încât să repetăm ce au făcut oamenii ăştia, dar cred că le suntem datori măcar cu un vot înţelept - cât e posibil! - şi mai puţin egoist.

Clarisa said...

@Anonymus - dimpotrivă, eu o să votez cu Băsescu

Gabitza said...

Eu plec si daca am ocazia renunt si la cetatenie.

Gabitza said...

Aaa, si nu plec din cauza sistemului politic, plec din cauza romanilor. Nu merita sa fie condusi bine, nu vor sa fie condusi bine.

Raiden said...

Pentru persoanele care se agita pe-aici - titlul probabil se refera strict la filmuletele postate. Alta epoca, alte idealuri!

GIURGIU said...

e urata situatia, dar sper ca o sa intelegem cu totii ca nu votul asta spune ce va fi in viitor. Noi trebuie sa fim solidari pentru cateva idei de baza, care asta zi se pierd, ne scapa. |Ce facem noi dupa vot, ce facem noi ca romani in urmatorii 5 ani, cum ii lasam sa ne conduca, ce acceptam si ce nu acceptam, spiritul noustru si dorinta de a conduce tara nu de a ne lasa condusi ca niste vite. milioane de romani decid cine va fi presedinte, dar pentru a-l da jos nu e nevoie decat de cateva mii in piata universitatii. ASTA TREBUIE SA STIE VIITORUL PRESEDINTE. CA NOI ROMANII NU FUGIM , NU MAI ASTEPTAM, SI NU MAI ACCEPTAM. sau... poate va place asa!

(cu rugaminte, am sa preiau si eu un clip)

k said...

romania!
great blog.
excelent work.

abraços

alex said...

si anu asta de ce nu se intampla ?