La Multi Ani FEEDER!!!


Draga Feeder, cu ocazia implinirii a doi ani, echipa Bukresh Blog iti ureaza la multi ani.
Iti multumim ca existi, Igu!

4 comments:

igu said...

:))))
super tare. merci mult!
am recunoscut o parte din personaje :)
revin in curand cu noua versiune feeder

Anonymous said...

salutare echipei bukresh , va urmaresc si de fiecare data astept cu nerabdare noi posturi pe blog , as vrea sa va rog sa incercati sa vorbiti si sa inercati sa intrebati la primaria capitalei daca se pot face niste pereti legali pt desenat .. graffiti dar nu numai asta . Parinti mei nu au timp sa faca asta .. iar daca ma duc eu sa fac ceva nu ma ia nimeni in seama pt ca sunt inca un copil , salut si multumesc anticipat , astept un raspuns , si felicitari echipei pt blog .razvan.

Vlad Nancă said...

Draga Razvan,

Sfatul meu ar fi sa nu cauti nimic la primarie si sa cauti proprietati particulare unde se poate desena. De exemplu convinge pe cineva ca zidul casei lui/ei ar arata mai bine cu desenul tau pe el si cere-i aprobare in scris. Atata vreme cat nu e vorba de o reclama, mesaje care instiga la violenta sau discriminari de orice fel, daca ai aprobabrea proprietarului poti desena.
Succes!

Anonymous said...

Un loc frumos era institutul dupa calea victoriei intersectie cu str occidentului pacat ca nu se mai poate intra .. si ms vlad nanca pt sfat o sa incerc da ma insel ca ma va lasa cineva ... :) eventual fabrici parasite sau ceva de genu ..

http://img208.imageshack.us/my.php?image=recisdeceinstitutdq9.jpg (sa vedeti ca inca mai exista si oameni care nu crosseaza .. am putut ocoli desenu lui color)