Celestial Blessing


Sebastian Big mi-a trimis varianta lui pentru Catedrala Mantuirii pornind de la lucrarea mea...
Mult mai tare Sebi. :))

7 comments:

megatron said...

"...ADEVARUL DREPTCREDINCIOSILOR ESTE ACOLO SUS... PRINTRE STELE.."

dintr-o omilie a Sf. Ioan Gura de Aur (347-407 dupa hristos)

Anonymous said...

"Eram într-o noapte la ora unu în bordei. Făcusem Miezonoptica si eram pe la sfârsitul Utreniei, când deodată aud: buf, buf, buf! Se cutremura pământul. Eu am iesit să văd ce se aude, dar când am deschis usa la bordei am văzut afară o lumină mare si în lumină, o masină de alamă cu multe roti. Din ea a coborât un om înalt, cu ochii mari, pe jumătate albi si pe jumătate negri, care numai atât a zis apăsat: "Ce cauti aici?""

Părintele Cleopa Ilie [extras din cartea Viata Parintelui Cleopa].

Anonymous said...

Dacă Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, Cel Ce stie tot trecutul si tot viitorul lumii, ar fi stiut că oamenii vor fi ajutati în progresul material de către fiinte extraterestre, atunci El, Care ne-a iubit atât de mult încât a murit pe cruce pentru păcatele noastre, ar fi ascuns această taină ucenicilor Săi? Dacă a profetit cum va fi la sfârsitul lumii, de ce nu le-ar fi spus si despre "marele contact"?

Anonymous said...

Mihail Gorbaciov, una dintre personalitătile cheie ale politicii mondiale, afirma cât se poate de ferm: "Fenomenul O.Z.N. există si el trebuie tratat cu atentie" . Ce rost ar avea să ignorăm această realitate si să ne ascundem capul în nisip, precum strutul?

Anonymous said...

aaa... is it me or are you guys just missing the point!?

Anonymous said...

try to miss and it will go straight to the core

zen parable

rheak said...

ahahahahahahahaha. Super tare.

(de ce lumea mai nou nu-si semneaza comentariile? e greu sa-ti asumi o parere? anonimi peste anonimi. eu scap pentru ca am blog si semnez cu el, dar ce-i asa de greu sa-ti scrii comentraiul si sa-l si semnezi daca nu ai blog ori pagina de net? ma intreb si io asa.)