Street fashion




Pozele astea sunt facute de Tom Wilson in Bucuresti in primavara lui 2004.
Citind blogul lui Alice am dat de asta:
finlandezi
suedezi
americani
englezi
japonezi
polonezi
berlinezi adica nemti
parizieni
rusi

Daca vrea cineva sa faca sau deja are poze cu bukresh fashion victims pentru bukresh blog atunci am fi foarte fericiti sa va avem printre noi...

10 comments:

Anonymous said...

Din pacate - si chiar nu-mi place ca trebuie sa fac aceasta afirmatie - in Bucuresti lumea se imbraca cu piese standard si fara prea multa imaginatie. Sigur ca sint si exceptii. Oricum mi se pare ca situatia s-a imbunatatit foarte mult comparat cu acum 10 ani cind 1 din 5 fete era imbracata de parca era prostituata.

rheak said...

Subscriu. Foarte straniu ca acum doua nopti ma uitam si io pe site-ul ala finlandez. De japonezi si the whole Harajuku-stuff stiam ca deh, dar finlandezii m-au facut sa zambesc si sa vreau sa-mi cumpar un ciorap verde neon si celalalt roz. :D In dungi.

Vlad Nancă said...

Cand am vazut "subscriu" credeam ca vrei sa contribui cu poze. :(( Nu sunt deacord cu voi. E de-ajuns sa mergi de la Universitate la Romana sau invers si o sa vezi o groaza de oameni imbracati 'diferit'. Astazi am vazut un scotian cu 'kilt' si vre-o doua tipe goth absolut geniale. Pacat ca nu se baga nimeni sa ii si pozeze...

rheak said...

:) N-am aparat decat manuale (analoge? :D) dintre care unul pe care l-am dat pe jos acum cativa ani si i s-a blocat obiectivul in asa hal ca nici la reparatii nu i-a mai putut face nimic. Celalalte doua sunt cum am zis manuale si n-am scanner iar la colt unde scaneaza e scump si scaneaza prost.

Da scuze, scuze dar ata ete. Merg zilnic de la Universitate la Romana si invers de 6 ani incoace si nu vad decat burice goale si pelvisuri tatuate de fete de 15 ani si pantofi cu spitz, si camasi albe descheiate si prost gust peste prost gust peste prost gust. E drept ca mai apar si niste "dubiosi" imbracati cu imaginatie dar rar. O sa re-subliniez cliseul de care am inceput sa ma cam satur (de parca e singurul loc din bucuresti) dar la Carturesti lumea arata bine.

Anonymous said...

Pai... doar am zis ca mai sint si exceptii :) Dar in general sint de acord cu rhea, cred ca n-as fi putut descrie mai bine "burice goale si pelvisuri tatuate de fete de 15 ani si pantofi cu spitz, si camasi albe descheiate si prost gust peste prost gust peste prost gust". Ca sa nu mai vorbim de fetele in fusta scurta de culoare roz cu volane de tip "lambada" :) ca inca e plin Bucurestiul de ele.

Si chiar cred ca situatia s-a imbunatatit fata de acum citiva ani.

Alt comentariu ar fi legat de link-ul "americanii" care arata niste oameni din industria modei si nu oameni de pe strada. Ca oamenii de pe strada arata de parca abia s-au sculat din somn si au iesit afara in trening sau in pijama (chiar am vazut pe cineva in pijama la supermarket in California; si parea in toate mintile). Doar NY e o exceptie de la acesta obsesie cu "casual dressing" care de fapt se traduce intr-o tinuta cit de sleampata posibila.

Mi-au placut link-urile, multam de material, o sa am ce naviga :)

Vlad Nancă said...

Probabil ca e nevoie sa fii plecat din Bucuresti sau sa ai prospetimea ochiului lui Tom pentru a putea vedea lucrurile speciale in vestimentatia Bucurestenilor... cred ca in Sibiu si Cluj pustimea se imbraca mai "occidental" - adolescentii din cj, sb sau tm sunt mai aproape de subcultura skate / dnb... Intr-o oarecare masura. Tot in Sibiu Cj sau Tm poti vedea si oameni imbracati de parca ar fi facut o excursie in timp la magazinul Materna...

Anonymous said...

fiti pe faza, in curand nu neaparat bucuresti fashion victim blog ci un bucharest street fashion- asa cum se prezinta ea- blog!
detalii in wonderland, soon

Anonymous said...

Pai chiar traiesc in afara Bucurestiului Vlad, de 10 ani traiesc in US. Si eu zic ca am ochi pentru moda strazii, imi place sa ma uit cum e imbracata lumea si ii observ pe cei imbracati deosebit. De exemplu imi place ca lumea e imbracata foarte ingrijit in Bucuresti (comparat cu US chiar n-am cuvinte, mult mai bine imbracati sint bucurestenii), dar parca se poate si mai bine :)

PeStrada.ro said...

Mie imi place ca a inceput sa prinda ideea de street style si la noi. Mai exista si www.pestrada.ro , http://urbnstyle.blogspot.com/ sau http://lookarest.blogspot.com/ .

Anonymous said...

Mai exista si:

www.thisismysuit.com