Calcanul de pe Arthur Verona




Inca nu e gata dar incepe sa arate din ce in ce mai bine. Primul zid desenat legal cred ca reuseste sa arate celor care inca nu erau convinsi ca graffiti-ul poate arata bine... Daca aveti idei de locuri de desenat sau daca aveti ziduri si vreti sa le schimbati fata atunci dati un semn!

6 comments:

Anonymous said...

Cum exact arata bine o pisica portocalie inconjurata de desene de clasa a doua? Dar scrisul tipic in format graffiti care e acelasi peste tot? Da, stiu, nu inteleg eu.
Era o idee si o ocazie buna sa iasa ceva frumos...

Vlad Nancă said...

Daca dai scroll putin mai jos atunci o sa vezi cum arata zidul inainte... In mod sigur nu e o capodopera dar nu e rau deloc. Asa cum pentru fotbal trebuie sa stii regulile pentru a intelege jocul la fel se intampla si in graffiti. Explicatia cu scrisul e simpla. Totusi poate mergi acolo sa vezi lucrarea live si te uiti atent la detaliile care nu sunt bine fotografiat sau sunt ascunse de masini.

Anonymous said...

Ce ma deranjeaza pe mine asa putin e faptul ca (aprox) acelasi animal portocaliu e si pe langa Biserica Alba. Eu fiind artist si eu, inteleg stilul personal, dar fiind arhitect de meserie stiu ca orice opera de acest gen ar trebui sa fie speciala pentru fiecare client in parte. Poate ce-mi lipseste mie in cazul Verona este personalizarea. Putea fi macar un animal verde. Sau mov. Macar sa arate ca artisstul s-a chinuit sa faca ceva special pentru Verona, nu sa reproduca acelasi desen (ok, gurile carcotase - din care-mi dau seama ca fac parte si eu- o sa zica ca la biserica alba e un iepure si asta e o pisica, but you know.)

Just sayin.

Anonymous said...

eu sunt curios ce cauta "balena roz cu putza" de pe stickerul lui Branea (pe care l-am cumparat cu 20ron ca sa primesc moka Hardcomicsu'6) pe graful cu CTC...
sau a dat si Branea cu sprayul?

Vlad Nancă said...

T'was Branea, indeedee! Fry stie!

Anonymous said...

acum cateva zile cineva ma intrebat ce parere am despre "scena graffiti din bucuresti"
privind peretele de pe A.Verona realizez ca o astfel de scena nu exista ..........
mai terminati fratilor cu regi si printi ai graffitiului si apucati-va de treaba dc vreti o astfel de scena
sincer ce se vede acolo e jalnic