A R K A Z A M Y aka Bucuresti viitoarea capitala a planetei

"Pentru ca un oras cum este Bucurestiul sa poata face fata acestei transformari, este necesara o ridicare a vibratiilor, deci intrarea in rezonanta cu vibratia prezentului." mesaj primit de la extraterestrul SIY prin Misiunea Romania

Asta este un periplu printr-o subcultura importanta care si-a avut punctul culminant in anii 90, si origini criptozoologice prin 80, dar care traieste si prospera in paginile cu dezvaluiri si enigme din revistele cele mai diverse ale orasului.
Stim faza cu hate/love Bucuresti. Stim si treaba cu Bukresh Turkish Connection. Dar mai trebuie poate precizate anumite lucruri. Bucurestiul nu este doar un pol politic, financiar, un pol al dezbaterilor, al disputelor, si al vietii urbane intelese ca o cultura stradala a cluburilor de noapte, a parcurilor de skate, a siringilor din parcare si din gang. Menit sa centralizeze cam tot ce se putea centraliza, capitala ajunge in definitiv mult mai mult decat resedinta puterii lumesti si parlamentare coborate din maimute neaoshe si descalecate prin manualele de istorie. Este chiar mai mult decat centrul puterii mitropolitice si religioase cu acces direct la energia icoanelor. Capitala a devenit sursa viselor diversilor potentati, sursa viselor de integrare actuala si viitoare si a sloganele de glorificare urbana emise de diverse primarii si campanii.
Pentru un mic grup onest de oameni care se numesc pe sine Misiunea Romania capitala este mult mai mult, trebuie sa ma credeti pe cuvant de sapator prin liste de discutii interplanetare si mesaje de pace circumterestre. Misiunea Romania sunt un fel de purtatori pasnici si extremi ai viselor de dominatie si centralism planetar romanesc. Va zic, ei nu trebuie invinuiti mai mult decat invinuim diversele afirmatii purtate de toti acei copyrighteri si trambitzashi platiti cu mii de euro sa preamareasca realizarile capitalei cu orice prilej festiv.
Pe scurt "Misiunea Romania" primesc mesaje, transmise de extraterestrii membrii ai asa numitei "Confederatii Galactice". Nu stim cine sunt Misiunea Romania pentru ca nu are rost sa stim, ei publica carti, tin conferinte, fac paine si discuta despre alimentatia naturala, au liste de discutii(cu sute de mebrii si mii de mesaje).
Unul dintre aceste mesaje milenariste spune ca de fapt Bucurestiul nu este doar Bucuresti.

Bucurestiul este A R K A Z A M Y.
A R K A Z A M Y este viitoarea capitala a planetei Pamant. Textul obscur in cauza care face aceste afirmatii se pare ca a fost tradus si in maghiara. In fata colapsului prezent, a nesigurantei, a iluziilor si a unei viziuni apocaliptice asupra vietii, Arkazamy este un oras al viitorului, situat in zona prezenta a Bucurestiului. El este incetul cu incetul transformat in realitate cu ajutorul unor echipe de interventie extraterestre coordonate de un fel de inginer-telepat-bioetician-urbanist pe nume Siy. Sunt de fapt trei echipe cum ne zice chiar Siy. Exista si doua baze extraterestre in Bucuresti.
Daca inteleg eu bine din ce vrea sa zica Siy sau medium-ul sau pamantean din Misiunea Romania, rostul celor trei echipe de extraterestrii este sa minimizeze impactul negativ al vibratiilor joase produse de forfota urbana si stresul aferent. Dar se pare ca sunt cumva implicati(nu este clar explicat cum) in trasformarile din 1989. Transformarea insa incepe din 1982. Zona lor de activitate este centrul Piata Unirii - Piata Romana - Piata Aviatorilor pana la Baneasa. Aici nu este numai zona chiirilor exorbitante ci si al energiei maxime.
Se pare insa ca mare lucru nu prea fac Siy si baietii lui, pentru ca imediat dupa acea, cu dor de cei de acasa, incepe sa ne vorbeasca despre orasul sau de bastina de pe planeta Talen: orasul Tronkoidal.
Pana acum cred ca aveti impresia ca cititi ceva versiune locala Planul 9 din Spatiu Cosmic de Ed Wood. Ei bine, cum ne zic autorii necunoscuti si editorii - ce citim NU ESTE FICTIUNE!
De fapt nimic din ce am citit nu este scris ca o carte de fictiune, adica nu are nici un pic de intriga, actiune, drama, zeama, nimic din toate astea. Totul este parca un fel de inregistrare plicticoasa din ceva voicebox: please press 1 if you want to have acces to love and creativity. Poate de aia nici nu se poate numi literatura. Nimic nu este normal, totul este comunicat. Mi s-a comunicat, am fost contactat.
E greu de citit acest material aproape imposibil, trebuie sa ai capacitati intradevar paranormale ca sa poti sa iti umplii sertarele cu tot felul de nume ripuite parca din calendare si horoscoape imbinate cu opere spatiale pulp din anii 20' si 30'(Ilerius, Zaldor, Umanor, Ulih, Morenid, Kallyman etc) . Spam-ul generat de clasificarea pe rase a extraterestrilor este si el incredibil: Folmahautansii, Interdimensionalii, Ivorienii, Piticii parosi, Morgolienii, etc
E o lume greu de patruns, care cu cat se straduie sa fie mai pe intelesul pamantenilor, parca cu atat mai mult se scufunda in labirintul limbajului propriu, in fraze repetitive, oarecum ritualice, construind de la zero parca viata de zi intr-o atmosfera de parlament pan-galactic hiperexcitat de mesaje inregistrate pe telefonul mobil in diverse limbi umane.
Se pare ca exista persoane de contact in toata tara, am numere de telefon de la urmatoarele persoane (doamna Monica din Arad, doamna Anuta din Baia Mare, dl Marcel din Craiova, doamna Lacramioara din Suceava, etc). La fel cum prolifereaza pe net poreclele si nickurile si avatarele, aici nickurile au ceva rezonanta astral-alchimica si initiatica - Melfior Ra este un fan-club unde se discuta urmatoarele teme: Medici Cosmici, Ghizi astrali, Tehnicieni Cosmici, ...si Misiunea Romania.

si daca tot am ajuns aici, o sa va transcriu punctul meu preferat - punctul numarul 7 din Conditiile de Inscriere ale fan-clubului Melfior-Ra. Toti cei care doresc sa se inscrie chiar trebuie:

7. Sa doreasca mai presus de toate EVOLUTIA SPIRITUALA, PACEA si ARMONIA intre toate fiintele din intregul UNIVERS.
Iata, toate acestea mi le-a comunicat ZVMT, comandorul mini navei 4, din ordinul comandantului plati-astronavei Vega, Shakti Saiv, si a comandorului plati-astronavei Sirius, Asthar Sheran.