Casting Bucharest by Stefan Cosma


Vorbeam la un moment dat despre Moda Strazii in Bucuresti si despre cat de misto sau cat de plictisitor se imbraca bucurestenii... Asta seara Stefan Cosma inaugureaza o expozitie cu fotografii polaroid facute cu oameni cu un oarecare simt ventimentar (uneori involuntar) pe strada in Bucuresti. Totul se petrece in cadrul evenimentului Swatch Instant Store de la Palatul Bragadiru.

3 comments:

Anonymous said...

O actiune haioasa,desi ideea a mai fost realizata prin mai multe metropole din lume, de citiva ani buni

Vlad Nancă said...

Nu cred ca se punea problema originalitatii... Daca te uitai pe link a mai facut-o si Tom in Bucuresti.. nu despre asta e vorba... Chestia asta s-a facut decand s-a inventat aparatul de fotografiat... Important e ca cineva face asta si ca inregistrand memorii de tipul asta, faci documente pentru istorie.

Anonymous said...

Este binevenita ideea de a face acest tip de "experiment" si in Bucuresti. Nu s-a reinventat roata, dar s-a facut inca una ... de rezerva. Merge si asa.

Cand am ajuns in dreptul acestui post nu am vazut initial data postarii acestei insemnari.Am citit cele cateva randuri si am dat click pe fotografie. M-am uitat mai bine la tipul din prima poza (stanga>dreapta) de pe al doilea rand. Parca-l vazusem undeva... Da chiar joi seara cand coborasem in pasaj la universitate sa-mi iau un "tescalau" de reviste de la un stand de presa.

M-am frecat la ochi...m-am mai gandit! Chiar el este! :-)