O noua campanie antisociala




Pula Fashion au lansat o nou acampanie, de data asta ceva mai serioasa. Nu mai vor sa o omoare pe Andreea Marin, de data asta vor sa salveze zidurile si fatadele Bucurestiului de reclame. E bine ca s-au pus serios pe treaba iar chestia cu petitia si cu scrisorile adresate primariilor e chiar buna. Sper sa faca cat mai multa lume chestia asta. Eu am semnat deja petitia si imediat ma apuc sa le scriu lui Chiliman si lui Videanu.
As vrea sa vorbesc insa putin despre imaginile campaniei celor de la PF. Ca de obicei cand isi asociaza deja faimosul lor brand cu absolut orice se creaza un oarecare disconfort. Cand ai o imagine cu oameni morti la revolutie si dedesupt scrii "pula" e destul de nasol... Dar pana la urma romanii exact de cateva socuri au nevoie pentru a se pune in miscare putin. In ceea ce priveste asocierea imaginilor de la revolutie cu reclamele la mancare personal am fost intodeauna de parere ca in '89 lumea a iesit pe strada din cauza foamei. Oricum monumentul erorilor din Piata Revolutiei este muuuuuuuult mai urat decat reclama la magazinul Univers'All - mult mai potrivita ca monument pentru eroi decat o tzeapa monumentala.
Daca vreti sa vedeti imaginile de la revolutie in varianta nemodificata de PF si multe alte imagini de atunci descarcati un zip de aici sau le puteti vedea online aici.

1 comment:

arancia said...

http://www.gherilladeservicipescoala.blogspot.com/

this is the name of our recently created blog. please notice it's "servici" but not "serviciu". official Romanian language states that the second word is the right one. but we have our reasons to use the first one...early school memories...